Rıza Çalımbay: "yedeklerle Bile Zirveyi Zorlarız"

Rıza Çalımbay: "yedeklerle Bile Zirveyi Zorlarız"
Süper Lig'in geride kalan 8 haftasında 21 kez topu ağlarında gören ve bu açıdan tarihinin en kötü istatistiğini yakalayan Trabzonspor'da yeni teknik heyet, ilk neşteri savunmaya attı. Defans oyuncularıyla bire bir görüşmeler gerçekleştiren Rıza Çalımbay, "Adam adama pres ve koş.
Süper Lig'in geride kalan 8 haftasında 21 kez topu ağlarında gören ve bu açıdan tarihinin en kötü istatistiğini yakalayan Trabzonspor'da yeni teknik heyet, ilk neşteri savunmaya attı.

Defans oyuncularıyla bire bir görüşmeler gerçekleştiren Rıza Çalımbay, "Adam adama pres ve koşu bizim oyun anlayışımız olmalı. Savunmada görev yapanlar da topu kullanacak ama riske girmeyecek. Basit şekilde tehlikeyi uzaklaştıracak" dedi. Geri dörtlüde oynayan isimleri bir grupta toplayarak, hücum oyuncularına karşı savunma yaptıran Çalımbay, daha sonra yardımcıları nezaretinde Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas ve Okay'ı özel olarak çalıştırdı.

'YEDEKLERLE BİLE ZİRVEYİ ZORLARIZ'
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolcularıyla bir toplantı yaparak, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Trabzonspor'un puan cetvelinin çok daha yukarılarında olması lazım. Yedeklerle bile zirveyi zorlarız" dedi.

HAYAT NORMALE DÖNÜYOR
Teknik heyet değişiminin ardından Trabzonspor idmanlarına canlılık geldi. Dünkü antrenmanda futbolcuların 6-1'lik Akhisar mağlubiyetinin moral bozukluğunu yavaş yavaş atlattıkları görüldü.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.