Fenerbahçe'ye Yazılan Arjen Robben'den Açıklama

Fenerbahçe'ye Yazılan Arjen Robben'den Açıklama
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yaz aylarında kadroya katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Arjen Robben, geleceği ile ilgili açıklamalard bulundu. Sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi bitecek olan Hollandalı yıldız, üst düzey liglerde oynamak istedi
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yaz aylarında kadroya katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Arjen Robben, geleceği ile ilgili açıklamalard bulundu.

Sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi bitecek olan Hollandalı yıldız, üst düzey liglerde oynamak istediğini söylerken; "Saygıda kusur etmeden söylüyorum ki, Çin ve Amerika bir adım geriye gitmektir. Şu anda en üst seviyede oynuyorum ve Bayern Münih dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Burada eğleniyorum" diye konuştu.

"KULÜBEDE OTURMAYI KABUL EDEMEM"

Bayern Münih'te takımdaki rolünün düşmesine de razı olmayacağını vurgulayan tecrübeli isim, "Kulübede oturamam, futbol oynamayı çok seviyorum. Egoizmi pozitif ya da negatif olarak değerlendirebilirsiniz, futbolda pozitif egoizme ihtiyaç vardır" dedi.

Fenerbahçe'nin, Bayern Münih ile son sezonunu yaşayan Arjen Robben'e 3 yıllık, her yıl için 4 milyon euro garanti para önerileceği iddia edilmekteydi.



İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.