Başkan Ömer Geriter: “Terör Unsurları Ortadan Kalkacak”

Başkan Ömer Geriter: “Terör Unsurları Ortadan Kalkacak”
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu, Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Manisa Genç İşadamları Derneği, Afrin operasyonunun 6. gününde harekatla...

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu, Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Manisa Genç İşadamları Derneği, Afrin operasyonunun 6. gününde harekatla ilgili ortak bir basın açıklaması yaptı. Ortak açıklamayı yapan Manisa Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Geriter, operasyonla birlikte sınırdaki terör unsurlarının ortadan kaldırılacağını ifade etti.

Türkiye Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin Afrin'de başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu, Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Manisa Genç İşadamları Derneği ortak bir açıklama yaptı.

"Başarıyla sonuçlanacağından eminiz"

Afrin operasyonunun meşru müdafaa hakları çerçevesinde düzenlendiğini belirten MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'nın, uluslararası hukuk normları ve ulusların meşru müdafaa hakları çerçevesinde yürütülen bir operasyon olduğu gerçeğini tüm dünya kamuoyunun dikkatine bir kez daha sunmak isteriz. Türkiye'nin, sınırlarında yaratılmak istenen fiili duruma müdahalesi, tam bağımsız ve güçlü bir ülke olmasının en doğal sonucudur. Bu operasyon, herhangi bir etnik kimliğe ya da başka bir ülkenin toprak bütünlüğüne yönelik olarak değil terörle mücadele amacıyla başlatılmıştır. Türkiye'ye uzanan terör tehditi tam anlamıyla ortadan kalkıncaya dek sürdürülmesi, ülkemiz adına bir beka meselesidir. Milli mücadelemizin en kısa sürede başarıyla sonuçlanacağına dair en küçük bir şüphemiz bulunmamaktadır" dedi.

"Provokasyonlara itibar etmeyin"

Afrin operasyonuna ilişkin kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan provokasyonlara da izin verilmemesi gerektiğini kaydeden Geriter açıklamada şunları belirtti: "Türk milleti, tarihinin her döneminde olduğu gibi, bugün de bu milli dava etrafında kenetlenmiş, toplumumuzun her kesimi harekata koşulsuz destek vermiştir. Bu öyle bir bütünleşmedir ki hiçbir provokasyon ve girişim ulusal bütünlüğümüze zarar veremeyecek, Türkiye'nin her alanda büyüyerek güçlenmesi önlenemeyecektir. Türkiye'nin genç enerjisi Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu, Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Manisa Genç İşadamları Derneği, devletinin ve şanlı ordusunun sonuna kadar yanındadır ve destekçisidir. Bu kutlu dava yolunda şehit düşen yiğitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Cephedeki kahraman askerlerimizin en kısa sürede zafer ve selametle sevdiklerine kavuşmaları temennisiyle Yüce Allah Türk Ordusunu muzaffer kılsın, halkımızın dualarıyla yar ve yardımcıları olsun diyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.