Rizespor Fırsat Tepti! 2 Penaltı, 2 Gol...

Rizespor Fırsat Tepti! 2 Penaltı, 2 Gol...
Spor Toto Süper Lig'in 9.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Rizespor, 41. dakikada Fernando Boldrin'in penaltı golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Konyaspor, 82. dakikada Adis Jahovic'in penaltı golüyle eşitliği sağladı. Maçın hakemi Volkan Bayarslan, her iki penaltı pozisyonunda da VAR'dan gelecek onayı bekledi.

Bu sonucun ardından Rizespor puanını 8'e, Konyaspor ise 13'e yükseltti. Rizespor, gelecek hafta Beşiktaş'a konuk olacak. Atiker Konyaspor ise sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

16. dakikada Opanasenko'nun sol taraftan ceza sahası içerisine ortasında defanstan seken top Ömer Ali Şahiner'in önünde kaldı. Bu futbolcunun altıpas sol köşesinden sert şutunda defans oyuncusu Brabec, son anda yatarak filelere gitmekte olan topu ayakları ile uzaklaştırmayı başardı.
27. dakikada Ali Çamdalı'nın ceza sahasına havadan pasında Petrucci'nin bekletmeden gelişine vuruşunda, top az farkla üstten auta çıktı.
30. dakikada kazanılan faul atışında Boldrin'in yaklaşık 30 metreden sert şutunda kaleci Serkan Kırıntılı, topu yumruklayarak kornere çeldi.
39. dakikada hakem Volkan Bayarslan, Jevtovic'in ceza sahasında topa ele müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.
41. dakikada topun başına geçen Boldrin plase vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

44. dakikada Robin Yalçın'ın ara pasında rakibini çalımladıktan sonra ceza sahasına giren Orhan Ovacıklı'nın yerden şutunda, top az farkla auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DETAYLAR BİRAZDAN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.