Robinho Sivas'ta Idmana Çıktı; Aybaba'dan Mesaj...

Robinho Sivas'ta Idmana Çıktı; Aybaba'dan Mesaj...
Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Robinho transferini değerlendirdi.
Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Robinho transferini değerlendirdi. brezilyalı yıldız yeni takımında ilk idmnına çıktı

Aybaba, "Böyle bir yıldızı izlettiğimiz için hem de Demir Grup Sivasspor ondan faydalandığı için mutluyuz." dedi.

Samet Aybaba, antrenman öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Teleset Akhisarspor maçını değerlendiren Aybaba, karşılaşmada iyi mücadele olduğunu ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Aybaba, "Kendi sahalarında özellikle iyi oynuyorlar. Başarılı bir takımları var. Zor bir maç olacak. Biz artık puan kaybetmek istemiyoruz. Takımımızın performansı belli. Orada da bu performansı yansıtıp bu maçtan 3 puanı alıp dönmek istiyoruz." dedi.

Robinho transferini de değerlendiren Aybaba, transferden olayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Kaliteli oyuncular gelsin ülkemize istedik hep bunu savunduk. Bizim oyuncularımız da onlardan bir şey öğrensin. Bizim genç oyuncularımıza görev düşüyor. Onlar da kendini geliştirirse bizim amacımız Türk futboluna katkı sunmak. İnşallah Robinho'nun da katkısı olur takıma. Biz de hem böyle bir yıldızı izlettiğimiz için hem de Demir Grup Sivasspor ondan faydalandığı için mutluyuz." şeklinde konuştu.





İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.