''rodrigues Galatasaray'da Peri Masalı Yaşıyor''

''rodrigues Galatasaray'da Peri Masalı Yaşıyor''
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues'in kuzeni Jerson Cabral, Bulgaristan'daki kariyerinden bahsederken, Rodrigues gibi bir peri masalı yaşayabileceğini söyledi. Sezon başında Levski Sofya'ya transfer olan Jerson Cabral, kuzeninni yolundan ilerlediğini dile getirdi. Hollanda bas
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues'in kuzeni Jerson Cabral, Bulgaristan'daki kariyerinden bahsederken, Rodrigues gibi bir peri masalı yaşayabileceğini söyledi.

Sezon başında Levski Sofya'ya transfer olan Jerson Cabral, kuzeninni yolundan ilerlediğini dile getirdi.

Hollanda basınına verdiği röportajında Bulgaristan'ın adım atmak için ideal bir ülke olduğunu söyleyen Jerson Cabral, ''Bulgarsitan hakkında ön yargılar çok fazla. Doğu bloğu, sıkıcı deniyor ama ben keyif alıyorum. Sofya çok güzel bir şehir. Kuzenim Garry Rodrigues de buraya gelmişti. Şimdi ise Galatasaray'da gittikçe daha da güzelleşen bir peri masalı yaşıyor. Bende bu güzel bir örnek'' ifadelerini kullandı.

Garry Rodrigues'in kuzeni Jerson Cabral, geride kalan sezon Levski Sofya formasıyla 26 resmi maçta 2 gol atarken, 1 asist yaptı.

Cabral daha önce Hollanda'da Twente, Sparta Rotterdam, Feyenoord, ADO Den Haag ve Twente formaları giydi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.