Chp’li Heyetin Yunanistan’a Geçmesine İzin Verilmedi

Chp’li Heyetin Yunanistan’a Geçmesine İzin Verilmedi
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Yunanistan ve Bulgaristan'da ziyaretlerde bulunmak amacıyla İpsala Sınır Kapısından yurt...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Yunanistan ve Bulgaristan'da ziyaretlerde bulunmak amacıyla İpsala Sınır Kapısından yurt dışına çıktı. Heyette bulunan CHP'li bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve gazetecilerin geçişine izin verilmedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Yunanistan ve Bulgaristan'da ziyaretlerde bulunmak üzere yurt dışına çıkmak amacıyla İpsala Sınır Kapısına geldi. Milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 9 gazeteci ile 10 kişinin yer aldığı heyette, CHP'li bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve gazetecilerin sınırı geçmesine izin verilmedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdin Bircan, "CHP heyeti olarak İnce ile birlikte ziyaretlerde bulunacaktık. 8 araçlık bir konvoy vardı. Yunan polisi tarafından gazetecilerle birlikte pasaportlarımız toplu şekilde alındı. Sonra beklemeye başladık. 3 saat geçtikten sonra pasaportlarımızı alıp dönmek istedik. Neden geçemediğimize dair bize bir gerekçe de söylenmedi. Maalesef bunu yaşadık" dedi.

Chp’li Heyetin Yunanistan’a Geçmesine İzin Verilmedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.