Roman Neustadter Borcunu Ödeyecek!

Roman Neustadter Borcunu Ödeyecek!
Fenerbahçe'deTrabzon maçında sarı kart limitini dolduran Skrtel, kırmızı kart gören Sadık ve sakat Serdar dışında Kasımpaşa maçında formaya giyebilecek tek stoper orijinli oyuncu Neustadter kaldı Ligin ikinci yarısına kadar en istikrarlı futbolcu olan 31 yaşındaki stoper, yapı.
Fenerbahçe'deTrabzon maçında sarı kart limitini dolduran Skrtel, kırmızı kart gören Sadık ve sakat Serdar dışında Kasımpaşa maçında formaya giyebilecek tek stoper orijinli oyuncu Neustadter kaldı

Ligin ikinci yarısına kadar en istikrarlı futbolcu olan 31 yaşındaki stoper, yapılan takviyelerle gözden düştü. Takımın kötü döneminde Neustadter'in şimdiki sorumluluğu oldukça fazla.

Yaklaşık 2.5 aydır maça çıkmayan Neustadter, bu fırsatı iyi değerlendirme düşüncesinde. Deneyimli savunmacının mukavelesi de sezon sonu tamamlanıyor. Kasımpaşa maçıyla geleceği değişebilir.

Teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon planlaması çerçevesinde Roman Neustadter'in üstünü çizmişti. Yanal, Rus futbolcunun savunma için yumuşak bir stili olduğunu belirtip şans vermiyordu.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Neustadter de durumunu bilerek yakın çevresine "Bir daha forma giyme şansım yok" dedi. Oldukça moralsiz olan tecrübeli oyuncu tam ümidini kestiği anda forma şansı elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.