Roma'nın Gündemi Fernando Muslera!

Roma'nın Gündemi Fernando Muslera!
İtalya Serie A ekibi Roma'da kaleci transferi için aday, yine Fernando Muslera olarak belirlendi.
İtalya Serie A ekibi Roma'da kaleci transferi için aday, yine Fernando Muslera olarak belirlendi. Fotomaç'ın haberine göre İtalyan takımı, Muslera'yı transfer etmek için ise takım menajerlik görevine getirilen Galatasaray'ın eski kalecisi Morgan De Sanctis'i görevlendirdi.

De Sanctis'in, Roma'da kaleyi koruyacak kaleci için en doğru adayın Muslera olduğu raporunu verdiği belirtildi. Roma kaleci antrenörü Savorani'den de transferi onayladığı belirtildi.

Uruguaylı kalecinin 2021 yılına kadar Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

MUSLERA ROMA'YA YABANCI DEĞİL!

Muslera'nın bir başka önemli özelliğinin sadece Serie A'yı değil Roma şehrini de yakından tanıması. Muslera'nın her izninde soluğu Roma'da almasının büyük avantaj olduğu yorumlanıyor.

İNDİRİM YAPMAZSA AYRILIK YAKIN

Bu arada Galatasaray'dan yıllık yaklaşık 4 milyon euro alan ve maliyetiyle sarı kırmızılı kulübü zorlayan Fernando Muslera için yönetimin indirim isteyeği öen sürüldü. Muslera'nın bu indirime olumlu bakmaması halinde sarı-kırmızılı takımda yol ayrımı olabileceği belirtildi.

Öte yandan Fernando Muslera kısa bir süre önce transfer haberleri üzerine "Kimin benimle ilgilendiğini önemsemiyorum. Şu an tek düşündüğüm şampiyonluk" yanıtını verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.