Sergio Escudero: ''eğer Beşiktaş Cehennemse...''

Sergio Escudero: ''eğer Beşiktaş Cehennemse...''
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında Bayern Münih'i konuk edecek Sevilla'da İspanyol sol bek Sergio Escudero, zorlu maç öncesinde konuşurken ilginç ifadeler kullandı.''BİZİM YILDIZIMIZ YOK BELKİ AMA...'' Çok iyi bir takım olduklarını ve yarı finale yükselmek isted.
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında Bayern Münih'i konuk edecek Sevilla'da İspanyol sol bek Sergio Escudero, zorlu maç öncesinde konuşurken ilginç ifadeler kullandı.

''BİZİM YILDIZIMIZ YOK BELKİ AMA...''

Çok iyi bir takım olduklarını ve yarı finale yükselmek istediklerini söyleyen Escudero, ''Evimizde oynayacağımız ilk maçta yarı final için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizim takımımızda gerçek bir star olmayabilir ama bizim güçlü yanımız takım olmamız. Hepimiz son saniyeye kadar birbirimiz için koşuyoruz.'' sözlerini kullandı.

''BEŞİKTAŞ'IN STADI CEHENNEMSE...''

Bayern Münih'in Beşiktaş'ın stadından çok etkilendiğini vurgulayan İspanyol futbolcu, ''Bayern Münih'e Beşiktaş'ın stadı cehennem gibi geldiyse Sevilla'da onlara gerçek cehennemin ne olduğunu göstereceğiz.'' dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.