İngiltere'de Cenk Tosun Sohbeti; "20 Milyonu Hazırlayın"

İngiltere'de Cenk Tosun Sohbeti; "20 Milyonu Hazırlayın"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın sözcüsü ve altyapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak ile idari menajer Ali Naibi'nin de aralarında bulunduğu heyetle İngiltere'de düzenlenen Wyscout Semineri'ne katıldı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; transfer ve scouting
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın sözcüsü ve altyapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak ile idari menajer Ali Naibi'nin de aralarında bulunduğu heyetle İngiltere'de düzenlenen Wyscout Semineri'ne katıldı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; transfer ve scouting üzerine yapılan seminerde Siyah-Beyazlı heyete İngiliz kulüplerinden Tottenham ve Newcastle yetkilileri özel ilgi gösterirken, sohbetlerin konusu Cenk Tosun'du.

Avrupa'dan birçok kulübün radarında olan yıldız oyuncu için nabız yoklayan Ada ekiplerinin yetkililerine espriyle karışık yanıtlar veren Kartal'ın kurmayları "13-14 milyon Euro'ya bu transferin gerçekleşmesi imkansız. Başkan kesinlikle izin vermez. Siz devre arası için şimdiden 20 milyon Euro'yu hazırlayın" ifadelerini kullandılar.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.