Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, ''Genellikle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genel karar alınmadığını açıkladı. Koca, Covid-19 vakalarına göre il bazında uygulanabileceğini bildirdi. 65 yaş üstü kısıtlamayla ilgili olarak da "Gelecek hafta görüşeceğiz'' dedi.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, Türkiye'de yeni normal hayata geçilmesinden sonra ilk kez toplandı. Saat 17.00'da başlayan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlık ettiği toplantı video konferans yoluyla gerçekleşti. Bilim Kurulu üyeleriyle yapılan toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde bu süreci en az hasarla geçirmiştir”

Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısını ve basın toplantısı Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda gerçekleştirilen açılış sebebiyle yapılamamıştı. Uzun bir aranın ardından kameraların karşına geçen Bakan Koca, yeni normal hayata geçiş ve adaptasyon hakkında uyarılarda bulundu. Bakan Koca, “1 Haziran itibariyle yeni bir sürece girdik. Bu sürece normalleşme süreci diyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.