Beü’de ‘Beyaz Önlük Giydirme’ Programı

Beü’de ‘Beyaz Önlük Giydirme’ Programı
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ve Beslenme ve Diyetetik Kulübü işbirliği ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü birinci sınıf öğrencilerine...

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ve Beslenme ve Diyetetik Kulübü işbirliği ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik "Beyaz Önlük Giydirme" programı düzenlendi.

BEÜ Yahya Eren Konukevinde yapılan etkinliğe BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, eşi Hatice Yardım, akademik ve idari personelle çok sayıda öğrenci katıldı. Kahvaltı ile başlayan program, beyaz önlük giydirme etkinliği ile devam etti. Böyle önemli bir organizasyonda öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, öğrencileri tek tek kutladı. Rektör Yardım, "Sevgili öğrenciler; insana değer veren, insan odaklı çalışan, ailesini, ülkesini ve tüm insanlığı seven, mesleki açıdan tam donanımlı ve bilinçli birer diyetisyen olarak ileride mezun olacaksınız. Bu itibarla, ülkemizin güncel sağlık konularını kavramış, kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçlayan ve bunun için gerekli bilgi, beceri ve davranış biçimlerinde yeterli bireyler olarak yetişeceğinizden eminim. Bu konuda hocalarınız her türlü desteği ve donanımı sağlamaktadır. İleride mesleğinizde ilerleyebilmek, iyi bir kariyere sahip olmak için kendinizi bireysel olarak da yetiştirmeye gayret edin. Kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Sizler, bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu oldum, hepinize eğitim hayatınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Beyaz önlük giydirme etkinliğinin ilk kez düzenlendiğini ifade eden Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aziz Aksoy ise, başta Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Beü’de ‘Beyaz Önlük Giydirme’ Programı

Beü’de ‘Beyaz Önlük Giydirme’ Programı

Beü’de ‘Beyaz Önlük Giydirme’ Programı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.