Şahan Gökbakar Askerlik Yapmadığını İddia Edenlere Ateş Püskürdü

Şahan Gökbakar Askerlik Yapmadığını İddia Edenlere Ateş Püskürdü
Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden askerlik yapmadığı iddialarına açıklık getirerek, askerlik belgesini paylaştı. KETOJENİK BESLENMEYLE 28 KİLO VERDİ Recep İvedik tiplemesiyle milyonların gönlünü kazanan Gökbakar, u.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden askerlik yapmadığı iddialarına açıklık getirerek, askerlik belgesini paylaştı.

KETOJENİK BESLENMEYLE 28 KİLO VERDİ

Recep İvedik tiplemesiyle milyonların gönlünü kazanan Gökbakar, uzun süredir kilolarıyla mücadele ediyordu. Uyguladığı 'ketojenik' beslenme ile 6 ayda 28 kilo verdi. Kiloları nedeniyle askere gidemediği söylenen Şahan Gökbakar hakkında medyada, kilolarından kurtulduğu ve artık askere gitmeye hazır olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

BELGELERLE KONUŞTU

Yapılan yorumlara daha fazla dayanamayan komedyen, Instagram hesabından açıklık getirerek; ''Kilo verdi, şimdi askere gidecek mi? diye dert olmuş bazılarına. Konuşanlar, yazanlar oluyormuş magazinde vs. Ben devletin getirdiği bedelli askerlikten faydalandım ve 30 bin TL ödeyerek bedelli olarak yaptım. Bu da belgesi." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.