Sahte şampiyonun akıl almaz oyunu

Sahte şampiyonun akıl almaz oyunu
Muay Thai dünya şampiyonu Bediha Taçyıldız’ın müsabaka videolarını ve fotomontajlı fotoğraflarını 1 yıldır kendisininmiş gibi kullanarak kurumlardan burs ve ödüller aldığı iddia edilen S.Ç., bu kadarına da pes dedirtti. Yaşadığı olayla büyük şok yaşayan Taçyıldız, “İlk gördüğümde inanamadım, sahtekarlık, hırsızlık, dünya şampiyonluğu bu kadar ucuz değil” dedi.

Genç yaşına rağmen en başarılı Türk Muay Thai sporcuları arasında gösterilen Bediha Taçyıldız, akıl almaz bir dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldı.

Gaziosmanpaşa'da yaşayan 24 yaşındaki milli sporcu, küçük yaşlarda spora başlayarak muay thai alanında büyük başarılar elde etti. Defalarca muay thai Türkiye şampiyonu olan Taçyıldız, 4 Dünya ve 3 Avrupa şampiyonluğuyla da Türk bayrağını uluslararası arenada dalgalandırdı. Ancak başarılı sporcu geçtiğimiz günlerde arkadaşından öğrendiği olay karşısında adeta hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre S. Ç., dünya şampiyonu Bediha'nın fotoğraf ve müsabaka videolarını kendisinin gibi göstererek yaklaşık 1 yıl boyunca kurumlardan burs ve ödüller aldı. Olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan genç sporcu, S.Ç.'nin sosyal medya hesabına baktığında kendi videolarının bulunduğunu, kendi fotoğraflarında ise S.Ç.'nin yüzünün olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.