Sakaryaspor Eski Başkanı Selahattin Aydın’dan Çağrı

Sakaryaspor Eski Başkanı Selahattin Aydın’dan Çağrı
Sakaryaspor'un yaşadığı maddi sıkıntılar sonrasında Sakaryaspor eski Başkanı Selahattin Aydın, mevcut Başkan İsmail Gürses'e çağrıda bulunarak,...

Sakaryaspor'un yaşadığı maddi sıkıntılar sonrasında Sakaryaspor eski Başkanı Selahattin Aydın, mevcut Başkan İsmail Gürses'e çağrıda bulunarak, "İsmail başkanın çıkıp bu konuda açıklama yapması lazım" dedi.

Aydın yaptığı çağrıda, "Sakaryaspor'a bir şekilde emeği geçmiş, tekrar düzlüğe çıkarmış yönetim kurulu başkanı olarak İsmail başkana ben de çağrıda bulunuyorum. Basında yazılanlar, kamuoyunda konuşulanlar, federasyona gitti haberlerinin inşallah aslı yoktur. Çıkıp bunu başkanım kamuoyunu rahatlatma adına böyle bir şeyin olmadığını açıklarsa çok memnun eder. Dedikoduların önüne geçmiş olur. İnşallah aslı yoktur. İsmail başkanın çıkıp bu konuda açıklama yapması lazım. Bunların aslı astarı yoktur demesi lazım. Onu bekliyoruz. Kamuoyunu rahatlatırsa memnun oluruz. Ben ihtimal vermiyorum bu tür olumsuzlukların olacağına ama bu açıklamayı İsmail Başkan yaparsa memnun oluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.