Salihlili Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu

Salihlili Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu
Salihli Belediyespor Judo Takımı, Kilis'te gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'ndan zaferle döndü.

Salihli Belediyespor Judo Takımı, Kilis'te gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'ndan zaferle döndü. Şampiyonada, +70 kilogramda Salihli Belediyespor'lu judocu Duygu Dirgen Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Judo Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, 24-26 Ocak tarihleri arasında Kilis'te gerçekleştirildi. Beşevler Spor Salonunda yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında, Salihli Belediyespor'lu Duygu Dirgen Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Özlem Ayaz yönetiminde şampiyonada mücadele eden ve takım halinde elde ettiği derecelerle madalyaları toplayan Salihli Belediyespor, turnuvada göz doldurdu.

Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında, +70 kilogramda Duygu Dirgen Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kürsüsüne çıkarken, 40 kilogramda Nehir Ekşi ve 57 kilogramda Şilan Bitgin 2., 44 kilogramda Ceren Yılmaz ve 57 kilogramda Tuğba Yılmaz 3., 40 kilogramda Aysun Ağdeve 5. ve 50 kilogramda Kemalcan Çavdar 7. oldu.

Türkiye Şampiyonu olan Duygu Dirgen'i kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor'un amatör spor dallarında başarıya koştuğunu belirterek Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında madalya kazanan sporcular ile teknik heyeti tebrik etti.

Salihlili Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu

Salihlili Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.