• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.978
  • Dolar 19.0612
  • Euro 20.5127
  • Adana 19 °C
  • Adıyaman 15 °C
  • Afyon 12 °C
  • Ağrı 8 °C
  • Amasya 12 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • Artvin 9 °C
  • Aydın 18 °C
  • Balıkesir 15 °C

Şalvar Kursunun İkincisi Tamamlandı

Şalvar Kursunun İkincisi Tamamlandı
İnönü Belediyesi ve İnönü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2'incisi düzenlenen "İnönü Yöresel Şalvarını Kendin Dik Kendin Giy" kursu tamamlandı.

İnönü Belediyesi ve İnönü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2'incisi düzenlenen "İnönü Yöresel Şalvarını Kendin Dik Kendin Giy" kursu tamamlandı.

İlki temmuz ayında yapılan ve ilçedeki kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursun ikincisine de 90 kursiyer katıldı. İnönü Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu'nda kursun sona ermesi nedeniyle düzenlenen törende, kumaşları İnönü Belediyesi tarafından temin edilen kursta kendi elleri ile yöresel şalvarlarını diken kadınlar hünerlerini sergiledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük, Halk Eğitim Merkez Müdürü Cihan Taktekin'in de katıldığı törende kursa katılan kadınlar kursa verdiği destekten dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti. Kurs bitirme töreni, kursiyer kadınların diktikleri şalvarlarla hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.

Şalvar Kursunun İkincisi Tamamlandı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00