Şampiyonlar Belli Oldu

Şampiyonlar Belli Oldu
Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında yapılan "Kahramanlar Yarışıyor" etkinliği...

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında yapılan "Kahramanlar Yarışıyor" etkinliği sona erdi. Üç gün süren mücadelelerin ardından dereceye giren öğrencilere madalyaları, düzenlenen törenle verildi.

Spor salonunda gerçekleştirilen "Kahramanlar Yarışıyor" etkinliğinde toplam 11 okul yarışırken 110 öğrenci mücadele etti. Final yarışmalarını tribünlerden izleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, öğrencilerin final heyecanına ortak oldu. Üç gün süren etkinlik sonunda Çitosan Ortaokulu öğrencileri birinciliği, Albay İbrahim Çolak Ortaokulu öğrencileri ikinciliği ve Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri de üçüncülüğü elde etti. Şampiyonanın sonunda düzenlenen tören ile dereceye giren öğrencilere madalyaları, etkinliğe katılan tüm öğrencilere de katılım belgeleri verildi. Öğrencilere madalyalarını takdim eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her birini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Törene Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Özgümüş katıldı.

Şampiyonlar Belli Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.