Samuel Eto'o, Süper Lig'de 1.5 Yıllık Imzaya Çok Yakın

Samuel Eto'o, Süper Lig'de 1.5 Yıllık Imzaya Çok Yakın
Antalyaspor'dan sözleşme uzatma konusunda ret yanıtı alan ve kırmızı-beyazlı kulüple yollarını ayırma noktasına gelen Samuel Eto'o'nun yeni adresi Atiker Konyaspor oluyor... Sakatlanan Yatabare'nin 2 ay sahalardan uzak kalacak olması sonrasında forvet arayışlarına hız veren Konyas.
Antalyaspor'dan sözleşme uzatma konusunda ret yanıtı alan ve kırmızı-beyazlı kulüple yollarını ayırma noktasına gelen Samuel Eto'o'nun yeni adresi Atiker Konyaspor oluyor...

Sakatlanan Yatabare'nin 2 ay sahalardan uzak kalacak olması sonrasında forvet arayışlarına hız veren Konyaspor, Demba Ba'nın da Göztepe ile anlaşmasının ardından hedefini Kamerunlu yıldız olarak belirledi.

36 yaşındaki yıldız oyuncu ile yeşil-beyazlı kulübün 1.5 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı öğrenildi.

Eto'o, Antalyaspor'da forma giydiği 2.5 yıllık dönemde 77 maçta rakip ağları 44 kez havalandırdı.

ETO'O İLE İLGİLENİYORUZ

Takıma en kısa süre içerisinde bir forvet transferi yapmak istediklerini ifade eden Baydar, "Takımımıza en kısa sürede takviye yapacağız. Eto'o tabii ki de büyük bir futbolcu. Kariyeri tartışılmaz. Herkes böyle bir futbolcuyu kendi takımında görmek ister. Eto'o ile ilgileniyoruz. Süreç nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz" açıklamasını yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.