Samul Eto'o Için Iki Sürpriz Teklif!

Samul Eto'o Için Iki Sürpriz Teklif!
Samuel Eto'o için Brezilya'dan iki talip olduğu ortaya çıktı.
Samuel Eto'o için Brezilya'dan iki talip olduğu ortaya çıktı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'daki geleceği belirsiz olan Samuel Eto'o Brezilya'dan iki talip çıktı. Samuel Eto'o için Brezilya Serie A ekiplerinden Gremio ile Vasco da Gama'nın devrede olduğu belirtildi.

Gremio adına Eto'o hakkında teknik direktör Renato Portaluppi da kısa bir açıklama yaptı. Gremio Teknik Direktörü Renato Portaluppi, basın toplantısında Eto'o hakkındaki iddiaların sorulmasının ardından, ''Başkanla bu konu hakkında görüştük ama konuştuklarımız aramızda kalacak. Ona bu konuda nedler beklediğimi söyledim. Başkana güveniyorum'' ifadelerini kullandı.

Brezilya basınında da geniş yer bulan haberde Gremio'nun yüksek maliyeti nedeniyle Eto'o transferini gerçekleştirmesinin zor olduğu ancak Vasco da Gama'nın bu transferde ısrarının sürdüğü belirtildi.



HAMZAOĞLU: ''ETO'O 'GİTMEK İSTİYORUM' DERSE...''

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da Eto'o'nun geleceği hakkında konuşmuş ve ''Eğer 'Kalıp devam edeceğim' diyorsa, evet Eto'o bizim oyuncumuz ama 'Gitmek istiyorum, bana da şöyle bir teklif var' şeklinde gelirse, yönetim kurulumuz oturur bunu değerlendirir. Burada hem kulübün hem de oyuncunun menfaatleri göz önünde bulundurularak karar verilir. Şu an için Eto'o bizim oyuncumuz. Yurt dışında tedavisini sürdürüyor. Döndüğünde de takımla beraber çalışmalara başlayacak. Nasri'nin menajerleri kulüple görüşüyor. Ona da talipler var. Gitmeyi düşünüyor. Giderlerse gittikleri yerde başarılı olmalarını isterim ama kalırlarsa da bizim oyuncularımız'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.