Sanders, Abd Başkanlık Yarışında Biden’ı Destekleyeceğini Açıkladı

Sanders, Abd Başkanlık Yarışında Biden’ı Destekleyeceğini Açıkladı
Vermont Senatörü Bernie Sanders, ABD başkanlık yarışında kampanyasını geçen hafta askıya almasının ardından bugün eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı...

Vermont Senatörü Bernie Sanders, ABD başkanlık yarışında kampanyasını geçen hafta askıya almasının ardından bugün eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı destekleyeceğini açıkladı.

ABD başkan aday adaylığı yarışı devam ederken, Demokrat Parti'den aday olan Vermont Senatörü Bernie Sanders, geçen hafta seçim kampanyasını askıya aldığını duyurdu. Sanders, bugün başkanlık yarışında rakibi olan eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı destekleyeceğini açıklarken, internet üzerinde Biden ile ortak yayına çıktı. Sanders, ortak yayında ABD'de yaşayan her kesimden vatandaşa Biden'ı destekleme çağrısında bulundu. Sanders, "Tüm Amerikalıları her bir Demokrat'ı, her bir bağımsızı, çok sayıda Cumhuriyetçi'yi, benim de desteklediğim adayınıza destekte birleşmeye çağırıyorum. Trump'ı bir dönemlik başkan yapmalıyız. Bunun olması için elimden gelen ne varsa yapacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.