Vali Kamçı’ya “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Ziyareti

Vali Kamçı’ya “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Ziyareti
Vali Süleyman Kamçı, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Gümrük Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım, Gümrük...

Vali Süleyman Kamçı, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Gümrük Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım, Gümrük Müdür Yardımcısı Şenay Pak ve müdürlük personelini makamında kabul etti.

Vali Kamçı, kabulde yaptığı konuşmada, Gümrük Teşkilatı'nın "Dünya Gümrük Günü'nü kutlayarak, gümrük teşkilatının hem ilimiz hem de ülkemiz açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.

Vali Kamçı, " Kayseri'nin bir ticaret ve sanayi kenti olmasından dolayı hem organize sanayi bölgelerinden hem de serbest bölgeden yurtdışına çok sayıda ihracat yapan firmamızın özellikle ürünlerini pazarlamalarının kolay olması ve dünyada ürünlerini kolay bir şekilde satabilmeleri bakımından yerinde gümrükleme de çok önemli. "Dünya Gümrük Günü" vesilesiyle ilimizdeki gümrük teşkilatı çalışanlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ise Gümrük Teşkilatı'na verdiği destek ve önemden dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

26 Ocak "Dünya Gümrük Günü" dolayısıyla günün anısına gümrük çalışanları tarafından Vali Süleyman Kamçı'ya çiçek takdim edildi.

Vali Kamçı’ya “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.