Şanslı isimli felçli köpek yürüteçle hayata tutundu

Şanslı isimli felçli köpek yürüteçle hayata tutundu
Belinde gerçekleşen felç sonucu arka ayaklarını verimli bir şekilde kullanamayan "Şanslı" isimli köpek, yürütecine kavuştu. Artık Şanslı, köpek dostları gibi rahatça koşup oynayabilirken yürüteç sayesinde çalışmayan kaslarını çalıştırıp yeniden desteksiz yürüyebilecek.

Bağcılar'da yol kenarında bulunan ve arka ayakları tutmayan 6 yaşındaki Alman Kurdu köpeğe Bağcılar Belediyesi sahip çıktı. Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma ve Müşahede Merkezi'nde yapılan tedavi sonucu bel kısmında oluşan bir felç nedeniyle yürüyemeyen köpeğe yürüteç takıldı. “Şanslı” ismi verilen köpek, artık serbest bir şekilde gezip dolaşırken takılan yürüteç sayesinde çalışmayan kaslarıda çalışarak yeniden desteksiz yürümesine imkan sağlanacak. 

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde bir köpeğin arka ayakları tutmadığı için sürünerek yürümeye çalıştığı ihbarı üzerine Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü veterinerleri harekete geçti. Belirtilen adrese giden ekipler, yol kenarında yatan köpeğe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra araçla Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma ve Müşahede Merkezi'ne götürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.