Sarıyer’de 3 Çocuklu Aile, 115 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı

Sarıyer’de 3 Çocuklu Aile, 115 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı
Sarıyer'de, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 çocuklu aile, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Sarıyer'de, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 çocuklu aile, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Operasyonda 47 kilo kokain, 68 kilo eroin ile 550 bin extacy hap ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Sarıyer'de bulunan bir rezidansa 13 Ocak'ta baskın düzenledi. Yapılan operasyonda, "aile" konumunda bulunan 2'si ikiz olmak üzere 3 çocuklu uyuşturucu suçlusu O.K. ile dini nikahlı karısı I.D.A., gözaltına alındı.

- Ele geçirilen uyuşturucuların piyasa değeri 38 milyon lira

Operasyon sırasında 2 yaşındaki ikiz çocuklar ile 7 yaşındaki çocuğun eve gelen bir aile yakınına teslim edildiği kaydedildi. Söz konusu adreste yapılan aramalarda piyasa değeri 38 milyon lirayı bulan 47 kilo kokain, 68 kilo eroin ve 550 bin extacy türü uyuşturucu hap ele geçirildi.

- Uyuşturucular, takastan kısa bir süre önce ele geçirildi

Gözaltına alınan anne I.D.A., yaşları küçük olan çocukların bakımını yapması için "adli kontrol" şartı ile serbest bırakılırken, baba O.K. "uyuşturucu ticareti" yapmak suçundan tutuklandığı bildirildi. Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucu maddelerin, Avrupa ile yurt içi piyasasına sevk edilmek üzereyken takastan kısa bir süre önce yakalandığı öğrenildi. Polis, uyuşturucu maddelerin irtibatlı olduğu diğer kişilere ulaşmak için operasyonlarını sürdürüyor.

Sarıyer’de 3 Çocuklu Aile, 115 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.