Müdür Aksoy, Hentbolcu Kızları Kabul Etti

Müdür Aksoy, Hentbolcu Kızları Kabul Etti
Van'ın Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi olan...

Van'ın Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi olan Şemsettin Ortaokulunun kız öğrencilerini makamında ağırladı.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, küçük kızlar kategorisinde il birincisi olan Şemsettin Ortaokulu kız öğrencileri, öğretmenleriyle Özalp Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy'u makamında ziyaret ettiler. Şemsettin Ortaokulunun 3-6 Mart tarihlerinde Malatya'da yapılacak olan bölgeler arası hentbol turnuvasında Van'ı temsil edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy, "Küçük kızların kazanmış olduğu bu büyük başarı bizleri gururlandırdı. Bu konuda birinci olan kızların Malatya'da yapılacak olan finallere daha iyi hazırlanmaları için tüm imkânlarımızı kullanarak, Türkiye birinciliğini almalarını bekliyoruz" dedi.

Şemsettin Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Mehmet Kumru ise, sahaları olmadığı halde çalışarak başarı elde ettiklerini söyleyerek, "İyi bir çalışma ortamının olması durumunda takımın Malatya'dan birinci geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Müdür Aksoy, Hentbolcu Kızları Kabul Etti

Müdür Aksoy, Hentbolcu Kızları Kabul Etti

Müdür Aksoy, Hentbolcu Kızları Kabul Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.