Savcı, Bodrum'daki Beach Club Cinayetine 36 Yıl Hapis İstedi

Savcı, Bodrum'daki Beach Club Cinayetine 36 Yıl Hapis İstedi
Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde iki işletmeyi basıp 1 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan 5 sanık hakkında dava açılan iddianame hazırlandı.

Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde iki işletmeyi basıp 1 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan 5 sanık hakkında dava açılan iddianame hazırlandı. Tabancayla ateş eden 4 sanık için 18 ile 36 yıl arasında hapis cezası istendi. Bir kişinin ise 'suçluyu kayırma, tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme' suçundan cezalandırılması talep edildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

30 Temmuz'da bir kişi, belindeki iki tabancayı çıkartıp rasgele ateş etti. Tatilcilerin eğlendiği her beach club'ta büyük panik yaşandı. Saldırıda vurulan Sess Beach Club'ta komi olarak çalışan Furkan Say öldü, mekanda eğlenen Nesibi Günenç, sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho, mekanın güvenlik görevlisi Yasin Kaya ve yoldan geçen H.İ.Ş. ise yaralandı.

OLAYIN AZMETTİRİCİSİ YAKALANAMADI

Olayla ilgili olarak saldırganlar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan D.Ç., A.C.K. ve E.K. tutuklanırken, S.K., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen S.A. ise yakalanamadı. Firari S.A. ile tutuklu sanıklar D.Ç., A.C.K. ve E.K. hakkında 'Kasten adam öldürme ve kasten yaralama suçlarından' 18 ile 36 yıl arasında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

TUTUKSUZ SANIK HAKKINDA 6 AYDAN 5 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Tutuksuz sanık S.K. hakkında da 'suçluyu kayırma, tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme' suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Sanıkların Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargıç önüne çıkacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.