Başkan Işık: "Temizlik Personelinde Tasarruf Sağladık"

Başkan Işık: "Temizlik Personelinde Tasarruf Sağladık"
Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Işık, kadroya alınmalarını tebrik...

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Işık, kadroya alınmalarını tebrik etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Işık, "Belediyede yıllardır taşeron olarak çalışan personellerimiz var. Her yıl işten çıkarılma kaygısıyla yıllardır çalışmışlar, emek vermişler. Taşeronların kadro hakkı kazanmasıyla yaşadıkları mutluluğu onlarla paylaşmak ve hayırlı olsun demek için bir araya geldik. Belediyemiz temizlik hizmetlerini kendi bünyemizde istihdam ettiğimiz temizlik personellerimizle yürüterek büyük oranda tasarruf sağlıyoruz. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Işık, yemekte bir araya geldiği temizlik personelinin kamuya geçişlerinde yaşanacak süreç ve hizmetlere yönelik istişarede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.