Minik Futbolcular Şehitlikte Mehmetçik İçin Dua Etti

Minik Futbolcular Şehitlikte Mehmetçik İçin Dua Etti
Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-13 Takımı, askeri şehitlik mezarlığını ziyaret ederek hem şehitlerimiz için hem de Afrin'de operasyona katılan Mehmetçikler...

Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-13 Takımı, askeri şehitlik mezarlığını ziyaret ederek hem şehitlerimiz için hem de Afrin'de operasyona katılan Mehmetçikler için dua etti.

Askeri şehitlik mezarlığına giderek hem dua eden hem de karanfil bırakan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 Takımının genç futbolcuları oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Nalbantlar: "Büyük önem veriyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında sadece skora odaklı bir yapılanmanın olmadığını söyleyen Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, "Şu anda çok hassas bir dönemdeyiz. Afrin'de devam eden operasyonlarda kalbimizle ve duamızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Alt yapımızda forma giyen futbolcularımız ve görev yapan antrenörlerimizle birlikte Manisa'da bulunan askeri şehitlik mezarlığına giderek şehitlerimiz ve Afrin'de savaşan askerlerimiz için dua ettik, karanfil bıraktık. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak sosyal aktivitelerinde içerisinde yer alıyoruz. Bu tür sosyal aktivitelere değer veriyoruz" diye konuştu.

Minik Futbolcular Şehitlikte Mehmetçik İçin Dua Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.