Seçimlerin Bitmesinin Ardından Tanzim Çadırları Açılmadı

Seçimlerin Bitmesinin Ardından Tanzim Çadırları Açılmadı
31 Mart yerel seçimlerinin bitmesinin ardından Ankara Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'ndeki tanzim çadırları bugün açılmadı. TANZİM ÇADIRLARI KALDIRILDI Sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan artış üzerine başlatılan tanzim satış uygulaması, vatandaşa piyasaya göre daha uc.

31 Mart yerel seçimlerinin bitmesinin ardından Ankara Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'ndeki tanzim çadırları bugün açılmadı.

TANZİM ÇADIRLARI KALDIRILDI

Sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan artış üzerine başlatılan tanzim satış uygulaması, vatandaşa piyasaya göre daha ucuz ürünler ulaştırmayı planlıyordu. Dün Ankara Sincan'da Büyükşehir Belediyesine ait tanzim satış çadırları öğle saatlerinde belediye görevlilerince kaldırılmaya başlanmıştı. Bugün ise Mamak'ın Yeşilbayır Mahallesi'ndeki tanzim çadırları hizmet vermedi.

DİĞER BÖLGELERDE NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gerekirse tanzim satışları belediye eliyle kurarız ve ucuza satış yaparız" ifadeleriyle başlayan uygulamanın Aralık 2019'a kadar sürdürülmesi planlanıyordu. Türkiye'nin diğer bölgelerindeki satış noktalarının kaldırılıp kaldırılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.