Sedat Peker, Kendisini Eleştiren Karamollaoğlu'na Yaşı Üzerinden Yanıt Verdi

Sedat Peker, Kendisini Eleştiren Karamollaoğlu'na Yaşı Üzerinden Yanıt Verdi
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Sedat Peker cesaretini Cumhur İttifakı'ndan alıyor" diyen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'na yanıt verdi. "TORUN TORBA SEVMENİN GEREKTİRDİĞİ YAŞLARDA..." "Cesaretimin tamamını yüce.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Sedat Peker cesaretini Cumhur İttifakı'ndan alıyor" diyen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'na yanıt verdi.

"TORUN TORBA SEVMENİN GEREKTİRDİĞİ YAŞLARDA..."

"Cesaretimin tamamını yüce Allah'tan alıyorum" diyen Peker, "Sizin idamla yargılanmanızı isteyen bu partiler, bugün size ödüller veriyorlar. Temel Amca, eğer ki bir şey söylüyorsan ve de söylediğin söz çok iddialı bir sözse bence sen dönüp bir geçmişine bak. Torun torba sevmenin gerektirdiği yaşlarda kendini böyle heyecanlı, stresli işlere verme" şeklinde konuştu.

"SİLAHLANIN" ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu sebeple imkanı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.