Şehit Ağabeyinin Resmini Öpen Minik İhsan, Herkesi Ağlattı

Şehit Ağabeyinin Resmini Öpen Minik İhsan, Herkesi Ağlattı
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un (24) cenazesi Isparta'da toprağa verildi. SON KEZ BABAEVİNE GETİRİLDİ Şehit Açıkkol'un Türk bayrağına sarılı naaşı helall.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un (24) cenazesi Isparta'da toprağa verildi.

SON KEZ BABAEVİNE GETİRİLDİ

Şehit Açıkkol'un Türk bayrağına sarılı naaşı helallik alınması için merkeze bağlı Yazısöğüt köyündeki babaevine getirildi. Daha sonra şehit Açıkkol için Valilik önünde düzenlenen törene, şehidin yakınları, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, askeri ve mülki erkan, ile vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

AĞABEYİN CEKETİYLE TÖRENE KATILDI

İhsan Açıkkol ağabeyinin askeri ceketiyle törene katıldı.

İl Müftüsü Mevlüt Şahiner'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Açıkkol'un Türk bayrağına sarılı naaşı, binlerce kişinin katılımıyla mezarlığa götürüldü.

TEKBİRLERLE UĞURLANDI

Törene katılanlar tekbir getirip, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun ABD", "Burhanlar ölmedi", "Burhan ölmedi" sloganı attı. Şehidin naaşı Karaağaç Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

Erciş Şehidini Bağrına Bastı, Uzman Onbaşı Rıdvan'ı 7 Bin Kişi UğurladıErciş Şehidini Bağrına Bastı, Uzman Onbaşı Rıdvan'ı 7 Bin Kişi Uğurladı Afrin Şehidinin Kız Kardeşinden Yürek Dağlayan Sözler: Abimi Tabuta Koymuşlar, Kalksın O TabuttanAfrin Şehidinin Kız Kardeşinden Yürek Dağlayan Sözler: Abimi Tabuta Koymuşlar, Kalksın O Tabuttan Silah Arkadaşları, Afrin Şehidinin Tabutunun Başından Bir An Olsun AyrılmadıSilah Arkadaşları, Afrin Şehidinin Tabutunun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı Afrin'de Şehit Olan Astsubayın Son Görüntüleri: Ölümsüzlüğü Tattık BizAfrin'de Şehit Olan Astsubayın Son Görüntüleri: Ölümsüzlüğü Tattık Biz Bir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle OmuzladıBir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle Omuzladı Şehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük mü ki Vatan BölünsünŞehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük mü ki Vatan Bölünsün Şehidin Şehidin "Aşkı Annemin Elişi Yapıp Kazandığı Parayı Gizlice Cebime Koymasında Tattım" Mesajı Duygulandırdı Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit OlduKonya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız VarAfrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız Var 8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.