Şehit Asker Arkadaşları İçin İftar Yemeği Verdiler

Şehit Asker Arkadaşları İçin İftar Yemeği Verdiler
Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli ilken Kuzey Irak'ta katıldığı operasyonda şehit olan Bozüyüklü Ünal Demir'in silah...

Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli ilken Kuzey Irak'ta katıldığı operasyonda şehit olan Bozüyüklü Ünal Demir'in silah arkadaşları tarafından Bilecik'in Bozüyük ilçesinde iftar yemeği verildi.

Şehit Ünal Demir'in birliğinde görev yapan silah arkadaşları, Bozüyük'te şehit arkadaşları adına iftar yemeği düzenleyerek arkadaşlarına olan vefalarını gösterdiler. İftar yemeğinde şehit Ünal Demir'in ailesi ile birlikte Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyeleriyle birlikte davetliler yer aldı. Dualarla başlayan program ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçların açılmasıyla devam etti. Ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak konuşan Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Ramazan ayının önemine değinerek bu mübarek ayda yapılan ibadetlerin kabul olması dileğiyle bu iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen şehit Ünal Demir'in silah arkadaşlarına teşekkür ederek Mevlam ayaklarına taş değirmesin diye dua etti.

Devamında Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu "Şehidimize Allah rahmet eylesin. Bizleri koruyan Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin. Bir daha bizlere şehit acısı yaşatmasın. Allah kabul etsin" dedi.

Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan ise "Ben de şehit Ünal kardeşimizin birliğinde geçtiğimiz yıllarda 2 yıl görev yapmıştım. Oralarda zor şartlar altında yerine getirilen görev ve sorumlulukları iyi bilirim. Oralarda görev yapmak parayla pulla ölçülemez sadece vatan ve millet sevgisi ile olur. Ünal arkadaşımız da bu görevini sonuna kadar icra etti ve şehadet şehadet şerbetini içti. Allah geride kalan yakınlarına sabır versin. Allah düzenlenen bu iftar yemeğini kabul etsin" dedi.

Son olarak söz alan şehit Ünal Demir'in babası Resul Demir de iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen silah arkadaşlarına ve katılımcılara teşekkür etti.

İftar yemeğine Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli Başkan yardımcısı Mehmet Ali Karasu, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail Topal, şehit ve gazi yakınları ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Şehit Asker Arkadaşları İçin İftar Yemeği Verdiler

Şehit Asker Arkadaşları İçin İftar Yemeği Verdiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.