Şehit Kaymakamın babasından Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Şehit Kaymakamın babasından Kılıçdaroğlu'na sert sözler
Mardin’de PKK'lı teröristlerce yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan babası Asım Safitürk, militan söylemlerini savunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Baba Safitürk, “Kaymakamlara, valilere, memleketin ağırlığını taşıyan mülki erkana militan demesi benim kanayan yarama tuz, biber ekmiştir. Şehit bir kaymakam babası olarak bu söylemi hazmedemiyorum” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Vali militan, kaymakam militan, yargıçlar militan.

Alınan kararları görüyoruz” sözlerini söyleyen eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek'i savunmasına Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk'ten tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'te yaşanan durum sonrasında, söz konusu eleştirileri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla tepki göstermiş ve daha sonrasında ise İçişleri Bakanlığı, bu sözleri nedeniyle Şimşek hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.