Araştırma Hastanesinden Başkan Atilla’ya Ziyaret

Araştırma Hastanesinden Başkan Atilla’ya Ziyaret
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Klinikleri Yöneticisi Uzm.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Klinikleri Yöneticisi Uzm. Dr. Muhammed Asena'yı makamında ağırladı.

Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Klinikleri Yöneticisi Uzm. Dr. Muhammed Asena, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti. Asena, Başkan Atilla ile bir süre makam odasında görüştü. Hastalara ve refakatçilere yönelik hizmetleri nedeniyle Başkan Atilla'ya teşekkür eden Asena, "Hastanemize çevre illerden birçok hasta geliyor. Yeni doğum yapan anneler, Büyükşehir Belediyesi'nin "Hoş geldin Bebek" paketiyle birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Oteli ve refakatçilerin faydalandığı Misafirhanede hem barınma hem de yemek sorunları çözüme kavuştu. Klimalı duraklar ve otobüslerin konforu, ikram çeşmelerinde sıcak çorba ikramı da Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumali Atilla'nın insanımıza değer verdiğini gösteriyor" diye konuştu.

Başkan Atilla ise halka hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, "Hemşerilerimizin sorunlarını doğru tespit ediyoruz ve çalışmalarımızı çözüm odaklı yürütüyoruz. Bölge Hastanesi konumunda bulunan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Belediyemizin hizmetlerini en iyi şekilde sunuyoruz. Bu şehri bu şehirde yaşayanlarla beraber yönetiyoruz. Halkımızın isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Araştırma Hastanesinden Başkan Atilla’ya Ziyaret

Araştırma Hastanesinden Başkan Atilla’ya Ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.