Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası’nı Ağırladı

Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası’nı Ağırladı
KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası'nı makamında konuk etti.

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası'nı makamında konuk etti.

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu ve yeni yönetimini, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun makamına konuk oldu. Türkiye'nin her atılımı gibi sağlık konusundaki kat ettiği mesafenin çok önemli olduğunu görüşmede ifade eden Karaosmanoğlu, "Ülkemiz ve özellikle Kocaeli, sağlık alanında önemli bir çekim merkezi haline geldi. Bu başarının yakalanmasında emeği olan her kese çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli Tabip Odası'nın destekçisi olacağız. İnanıyorum ki birlikte çok önemli projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Tabip Odası ile sıkı işbirliği içerisinde olacaklarını bir kez daha vurgulayan Karaosmanoğlu, sosyal sorumluluk projeleri noktasında üretilecek her faydalı projede yer alacaklarını da söyledi. Karaosmanoğlu, "'Kocaeli Anne Şehir Projesi" markasının oluşturulmasında yoğun bir çalışma içinde olduk. Bugün itibariyle elli bin kadınımız aktif sporla yakından ilgileniyor. Hareketli yaşamın sağlık için elzem olduğunu anlattığımız kadınlarımız aynı zamanda kültürel ve sosyal yaşamın birer parçası olmasını sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

"Kadının yüzü güldüğünde ailenin ve toplumun yüzü gülecek" sözlerini de dile getiren Karaosmanoğlu, "Tabip Odamız bu gibi sosyal yaşamın içerisinde olan projelere destek vermekle birlikte, meslektaşlarının da beklediği hizmetler noktasında bizlerde elimizden gelenin yapmaya hazırız. Sağlık çalışanlarımız bizler için çok büyük ve önemli hizmet yerine getiriyorlar. Doktorların ve sağlık çalışanların güler yüzü hastanın iyileşmesine nasıl olumlu yansıyorsa, vatandaşlarımızın da içten teşekkürü de tüm sağlık çalışanlarımıza moral oluyor, güç veriyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu ise, Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalarda bulunarak sosyal sorumluluk projeleri üretme arzusunda olduklarını dile getirdi. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.