Alaşehir’de Hizmet Kesintisiz Sürüyor

Alaşehir’de Hizmet Kesintisiz Sürüyor
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatları doğrultusunda, merkez ve kırsal...

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatları doğrultusunda, merkez ve kırsal mahallelerde yol bakım, kaldırım, kilitli parke, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların daha yaşanabilir bir kent olanaklarına ulaşması adına çalışmalarına devam eden Fen İşleri ekipleri disiplinli bir çalışma temposu ile kent genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretiyor. İlçe genelinde farklı noktalarında çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İstasyon Mahallesi Dönmez Sokakta asfalt yama işlemine devam ederken Menderes ve Ilıca mahallelerinde de yol ve kilit parke çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarından aydınlatmalara okulların çevre düzenlenmesine kadar birçok alanda çalışmalar yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Alaşehirli vatandaşlarımıza hizmet veriyor. İlçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimiz, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor" dedi.

Alaşehir’de Hizmet Kesintisiz Sürüyor

Alaşehir’de Hizmet Kesintisiz Sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.