Şenol Güneş: "bu Kez Başakşehir'i Yenmeliyiz"

Şenol Güneş: "bu Kez Başakşehir'i Yenmeliyiz"
Şenol Güneş beyin yıkadı... Beşiktaş Teknik Direktörü Başakşehir ile yarın oynanacak karşılaşma öncesinde futbolcularıyla bir görüşme yaparak, "Monaco maçı artık gerilerde kaldı. Avrupa'yı şimdilik unutun ve lige odaklanın.
Şenol Güneş beyin yıkadı... Beşiktaş Teknik Direktörü Başakşehir ile yarın oynanacak karşılaşma öncesinde futbolcularıyla bir görüşme yaparak, "Monaco maçı artık gerilerde kaldı. Avrupa'yı şimdilik unutun ve lige odaklanın. Bu hafta Başakşehir gibi çok güçlü bir takımla oynayacağız. Ligde son 3 maçtır galip gelemedik. Bu maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Başakşehir geçen sezon bize zor anlar yaşattı. Onları yenemedik ve 2. devrede oynadığımız maçta da 3-1 yenildik. Bunu aklınızdan çıkarmayın" diye konuştu.

MAÇA ÇOK İYİ BAŞLAMAMIZ GEREKİR

Başakşehir'in çok iyi bir kadroya sahip olduğunu oyuncularına anlatan Güneş, "Bize karşı güçlerini göstermek için her yolu deneyecekler. Maça çok iyi başlamalıyız. Özellikle erken bulacağımız bir gol ibreyi bize çevirir. Savunmada çok dikkatli olmalıyız. Rakibin kontratakta etkili isimleri var. Onlara karşı önlem almazsak bu maçta yine zor anlar yaşarız. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın" dedi.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı maçın kendileri açısından bir önemi olmadığını oyuncularına söyleyen Güneş, "Biz kendi işimize bakalım. Alacağımız 3 puanla lig bizim için yeni başlayacak. Bu maçın ardından 2 zorlu deplasmana çıkacağız. Bu nedenle Başakşehir önünde galibiyetten başka hiçbir sonuç işimize yaramaz. 3 maçlık kötü gidişatı bitirmenizi istiyorum" ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.