Şenol Güneş Etkisi, Burak Yılmaz Durmuyor

Şenol Güneş Etkisi, Burak Yılmaz Durmuyor
A Milli Takım formasıyla 1 Haziran 2017'den sonra ilk kez gol atma başarısı gösteren ve hasretini bitiren Burak Yılmaz, çıkışını sürdürüyor.
A Milli Takım formasıyla 1 Haziran 2017'den sonra ilk kez gol atma başarısı gösteren ve hasretini bitiren Burak Yılmaz, çıkışını sürdürüyor. Devre arasında Beşiktaş'a geri dönerek kariyerinde yeni bir sayfa açan Burak, ay-yıldızlı formaya da hızlı bir dönüş yaptı.

33 yaşındaki forvetin kariyerinde Şenol Güneş'in etkisi de böylece iyiden iyi ortaya çıktı. Daha önce 2009-10 sezonunda Fenerbahçe'de istenmeyen adam iken Güneş tarafından Trabzonspor'a transfer edilerek gol krallığına kadar ilerleyen dönemi başlatan Burak, 2018-19 sezonunda da benzer etkiyi yaşadı.

Bordo-mavililere 10 yıl önce imza attığında Şenol Güneş tarafından kanattan forvete kaydırılıp, kariyerinde dev bir sayfa açan, Trabzonspor ve Galatasaray'da krallıklara koşan yıldız forvet, yine aynı dönemi yaşıyor. Çin'den mutsuz geldikten sonra Trabzonspor'da istikrarı ve huzuru bulamayan Burak Yılmaz, yine Şenol Güneş sayesinde önce 12 yıl sonra Beşiktaş'a döndü ardından kapıların kapandığı milli takıma 'merhaba' dedi.

Hem Beşiktaş hem de Milli Takım teknik direktörlüğünde Güneş'in en büyük kozu Burak Yılmaz oldu. 2019 yılı itibariyle Güneş'in idaresinde Milli Takım ve Beşiktaş'ta 9 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, 7 gol attı 1 asist yaptı. Şenol Güneş, Burak Yılmaz'la ilk çalıştığı 2010-12 yılları arasında da 58 gol atmasını sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.