Şenol Güneş: ''galatasaray Ile Finalimiz Var''

Şenol Güneş: ''galatasaray Ile Finalimiz Var''
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş futbolcularını G.Saray derbisine motive etmek için kolları sıvadı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş futbolcularını G.Saray derbisine motive etmek için kolları sıvadı. Tecrübeli teknik adam, olaylı kupa maçının etkilerini en aza indirmek için futbolcularına bire bir ilgi gösterirken, pazar günü ligin kaderini belli edecek maç için de motivasyon konuşmaları yapıyor. Takım kaptanlarına da arkadaşlarını Galatasaray maçına hazırlamaları talimatını veren Güneş'in parolası "Galatasaray ile finalimiz var" oldu.

YİNE ŞAMPİYON OLMALIYIZ
Güneş'in futbolcuları ile yaptığı görüşmelerde de, "Her şeyi unutun, sadece bu maça odaklanın. Yönetim bu işlerle ilgilenir. Gelecek sezon yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olmak için yine şampiyon olmalıyız. Bizim işimiz sahada.. En büyük cevabı da sahada vereceğiz. Rakibin de bu maçı ne kadar çok istediğini biliyorsunuz. Onbinlerce taraftarları da arkalarında olacak ama siz bu atmosfere alışıksınız. Beşiktaş taraftarı da yanınızda olacak. Galatasaray ile ligin finaline çıkacağız ve bu maçı kazanacak güç sizde fazlasıyla var" dediği belirtildi.

TERİM: 6 GÜNEŞ: 1
Türk futbol tarihine geçen iki teknik adamı karşı karşıya getirecek derbi maçta Fatih Terim'in, Şenol Güneş'e üstünlüğü var. İki teknik adam 14. kez rakip olacak. 6 karşılaşmayı Fatih Terim kazanırken, Güneş 1 galibiyet aldı, 6 maçta eşitlik bozulmadı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.