Şenol Güneş: "hepsi Bizden Korkuyor, Ayakları Titreyecek"

Şenol Güneş: "hepsi Bizden Korkuyor, Ayakları Titreyecek"
Ligin kaderini belirleyecek büyük gün geldi çattı...
Ligin kaderini belirleyecek büyük gün geldi çattı... Kara Kartal, belki de şampiyonu belirleyecek maçta G.Saray'a konuk olacak. Beşiktaş cephesi hem taktik hem motivasyon olarak hazırlıklarını tamamladı. Dün son antrenmanını gerçekleştiren siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş, idman sonunda sadece antrenör ve futbolcular değil, malzemeciler dahil tüm ekibi topladı.

"Bizi bu yarışta saymadılar, dışladılar" diyerek söze başlayan usta hoca şunları söyledi:

"Ama şimdi hepsi bizden korkuyor. Yarın (bugün) akşam sahaya ayakları titreyerek çıkacak. Çünkü biliyorlar ki, sizler Türkiye'nin en iyi oyuncularısınız. En iyi antrenörlersiniz. Mesleğinizin en iyilerisiniz... hep birlikte mücadele edeceğiz. Çıkın, oynayın, keyif alın ve kazanın. Sonra neler olacağını hep beraber görelim."

Herkesin içine işleyen bu konuşmanın ardından galibiyet yemini eden siyah-beyazlı takımın motivasyonu tavan yaptı.



'İNANIN ÇOCUKLAR'

Kulübün resmi hesapları arka arkaya paylaşımlar yaparak oyuncuları yüreklendirdi. İnstagram'dan 2 saat içinde 4 gönderi paylaşıldı. Geçmiş dönemde denizde motorlarla yapılan şampiyonluk kutlamaları ile Şenol Güneş fotoğrafı yayınlandı ve "İnanın çocuklar", "Bekliyoruz, inanıyoruz" notları yazıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.