Şenol Güneş Isyan Etti! Sosyal Medya Tepkisi...

Şenol Güneş Isyan Etti! Sosyal Medya Tepkisi...
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in önceki akşam yaptığı açıklamanın yankıları sürerken, özellikle sosyal medyayı işaret ettiği kaydedildi.
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in önceki akşam yaptığı açıklamanın yankıları sürerken, özellikle sosyal medyayı işaret ettiği kaydedildi. Şenol Güneş, "Fenerbahçe ile oynadığımız müsabaka sonrasında her zamanki gibi kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik bazı gayretlerin olduğunu görmekteyim... Öncelikle, nereden senaryolaştırıldığını ve kimlerce sahnelendiğini bildiğim bu art niyetli eylemlerin işimi yapma noktasında şahsıma herhangi bir engel teşkil etmeyeceğinin bilinmesini isterim. İstifa etmeyi de düşünmüyorum" demişti.

BAŞKAN ORMAN: DEVAM EDECEĞİZ

Güneş'in bu sözlerle yönetim içindeki bazı isimleri hedef aldığı kaydedildi. Tecrübeli hocanın özellikle sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yayınlar vasıtasıyla taraftar ile karşı karşıya getirilmek istendiği için çok rahatsız olduğu kaydedildi. Şenol Güneş cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, başkan Fikret Orman'ın tecrübeli teknik adam ile bu hafta içinde bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yönetimde Güneş'e karşı olan 3-4 ismin başkana, "Hocayı gönderelim" teklifi götürdükleri, Orman'ın ise, "Siz karışmayın. Bir karar alınacaksa ben alırım. Hocayla devam edeceğiz" karşılığını verdiği belirtildi.

Akşam Gazetesi'nde ise şu haber yer aldı;
"4 YÖNETİCİ GÜNEŞ'İ İSTEMİYOR"

Derbi beraberliğiyle şampiyonluk yarışının iyice uzağına düşen Beşiktaş'ta bulutlu hava bir türlü yerini Güneş'li günlere bırakmıyor. Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Teknik Direktör Şenol Güneş'i eleştiren bir sosyal medya mesajını beğenmesi, Güneş'e yönelik 'İstifa' baskılarının artması hocanın huzurunu da iyice bozdu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, "Nereden senaryolaştırıldığını ve kimlerce sahnelendiğini bildiğim art niyetli eylemlerin işimi yapma noktasında şahsıma bir engel teşkil etmeyeceğinin bilinmesini isterim" açıklamasıyla kimleri hedeflediği de merak konusuydu.

EN BÜYÜK DESTEK KAVALCI'DAN

Camia içinden edindiğimiz bilgi doğrultusunda Güneş, 'Kaos oluşturma amaçlı çevreler'in sadece dışarıda değil, yönetim içinde de bulunduğunu ima etti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Şenol Güneş'e karşı tavrını net bir şekilde gösterirken, onunla birlikte 3 üst düzey yöneticinin daha tecrübeli teknik adamı istemediği belirtiliyor. Eski yönetimde bulunan Ahmet Nur Çebi'nin ayrılmasından sonra Şenol Güneş'in, Ümraniye'de çalıştığı yönetim ekibiyle de pek uzlaşamadığı iddia ediliyor. Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ise Güneş'in şu andaki en büyük destekçisi.

SONUÇLAR ŞEKİLLENDİRECEK!..

Güneş'e karşı olan yöneticiler, sezon sonunu beklemeden yolların ayrılmasını ve yeni gelecek ekibin erkenden işe koyulması için bastırıyor. Beşiktaş'ta bundan sonra yaşanan gelişmelerin saha sonuçlarına göre şekillenmesi büyük olasılık. Güneş eğer sahada başarılı sonuçlar alırsa, muhalif yöneticilerin sesini büyük ölçüde kısmış olacak. Aksi halde elleri güçlenecek olan bu grup, Şenol Güneş'in sezon bitmeden Beşiktaş'la yollarının ayrılması için çabalarını yoğunlaştıracak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.