Şenol Güneş: "tolga'nın Annesine Küfür Edilmiş"

Şenol Güneş: "tolga'nın Annesine Küfür Edilmiş"
Derbideki olaylarda yaralanan ve kafasına beş dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaşananların Türk futbolunun ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. Yine futbol dışı şeyler konuşmak zorunda kalmalarından dolayı üzü.
Derbideki olaylarda yaralanan ve kafasına beş dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaşananların Türk futbolunun ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

Yine futbol dışı şeyler konuşmak zorunda kalmalarından dolayı üzüntü duyduğunu belirten Güneş, "Stattan yükselen küfürler, atılan yabancı maddeler ve şu yaşadıklarımız bir futbol adamı olarak acı veriyor, içimi acıtıyor. Ben oraya Tolga'yı yatıştırmak için gittim, sonrasında bu hadiseler yaşandı. Sonra Tolga'ya sordum, annesine küfür edildiğini söyledi. Tribünlerden küfür ve şiddeti çıkarmamız lazım. Bu sorun, hepimizin sorunu. Birlikte kararlılıkla çözmeliyiz. Olaylar karşısında tavrını koyan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.