Şenol Güneş'e Burak Yılmaz Ve Tolgay Çağrısı!

Şenol Güneş'e Burak Yılmaz Ve Tolgay Çağrısı!
Sinan  Engin, Beyaz Futbol programında Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu. İşte Sinan Engin'in açıklamaları; Quaresma'ya bu veda hiç yakışmadı.
Sinan  Engin, Beyaz Futbol programında Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu.

İşte Sinan Engin'in açıklamaları;

Quaresma'ya bu veda hiç yakışmadı. Gördüğü kırmızı kart asla yakışmadı. Orada atlamanın ne amacı var? Niye çocuğun tendonuna atlıyorsun? Beşiktaş dün kazansaydı, Quaresma da 90 dakika oynasaydı veda yapılacaktı. Beşiktaş şampiyonluk yarışında çok büyük yara aldı.

BURAK YILMAZ'I NİYE DEĞİŞTİRDİN?

Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı niye değiştiriyorsun? Sana gol lazım hocam. Neden değiştiriyorsun? Bırak, Burak Yılmaz ile yenil. Çocuk güçsüz. 80-90 dakika sahada kalsın. Yanlış değişiklikler yaptın.

TOLGAY'I AFFEDİN

Beşiktaş'ın kadrosu çok geniş değil. Yönetime sesleniyorum. Bu Gökhan Töre, Lens'ten daha iyi futbolcu. Tolgay'ı da affedin. Bütün maç stoperleri çalıştırdınız. Lens zaten hayal aleminde geziniyor. Senede 2 maç falan oynuyor.

KAPRİSLERİ BIRAKIN

Kadronuz geniş değil. Galatasaray bu kadrosuna rağmen 2 futbolcu daha almaya çalışıyor. Siz halen elinizdeki oyuncuları oynatmıyorsunuz. Bu kaprisleri bırakın. Transfer yapamayacağına göre Tolgay'ı kullanın. Beşiktaş ilk 3'e girmek istiyorsa Gökhan ve Tolgay'ı oynatın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.