Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a: "seni Tahrik Edecekler"

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a: "seni Tahrik Edecekler"
Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak olan tarihi maçtan önce gözler Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak.
Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak olan tarihi maçtan önce gözler Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Galatasaray'da forma giydiği dönemde gol krallığı yaşayan ve sarı-kırmızılı tribünlerin adeta sevgilisi haline gelen Burak Yılmaz, Çin'e giderken gözyaşlarına engel olamamıştı.

Çin ve Trabzonspor maceralarının ardından tartışmalı bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, siyah-beyazlı forma altında gösterdiği başaruılı performansla takımını şampiyonluk yarışında tuttu. Galatasaray ile oynanacak olan maçtan önce Beşiktaş'ın en büyük kozu olan gösterilen Burak Yılmaz için özel bir görüşme yapan Şenol Güneş, tecrübeli golcüye uyarılarda bulundu.

Galatasaray taraftarının, Burak Yılmaz üzerinde büyük bir baskı kurmaya çalışacağını düşünen Güneş, Burak ile yaklaşık 20 dakika süren özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmandan önce Burak ile görüşen Güneş, "Beşiktaş taraftarıyla arandaki uyum gittikçe artrıyor ve herkes seni kabullendi. Kariyerinde bu tip maçlara onlarca kez çıktın ve bu atmosferleri çok iyi biliyordu. Galatasaray taraftarının sana karşı bir baskısı mutlaka olacaktır, oyunda kaldığın süre içerisinde kulaklarını kapat ve tahriklere sakın kapılma" dedi.

BURAK YILMAZ DURDURULAMIYOR

Beşiktaş'ın derbideki en büyük gücü olacak Burak Yılmaz, eski takımı Galatasaray karşısında gol serisini sürdürmeye çalışacak. Diagne gibi bu sezon iki farklı takımda görev alan Burak, ligin ilk yarısında Trabzonspor formasıyla 7 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 33 yaşındaki oyuncu, ikinci devrede formasını giydiği Beşiktaş'ta ise 12 karşılaşmada 11 gol kaydetti. Burak Yılmaz, özellikle son 6 karşılaşmada gol sevinci yaşamayı başardı. Deneyimli futbolcu, söz konusu 6 karşılaşmada 7 gol attı. Trabzonspor'da attığı 5 golün ikisini penaltıdan atan Burak, Beşiktaş'ta da 2 golü bu şekilde buldu.

BİR GÖRÜŞ: CEM DİZDAR
"BURAK VE MESSI EFEKTİ"

Beşiktaş'a devre arasında transfer olduktan sonra attığı gollerle siyah-beyazlı takıma büyük katkı yapan Burak Yılmaz için spor yazarı Cem Dizdar'dan flaş bir yorum geldi. Cem Dizdar, Burak Yılmaz'ın golleriyle Beşiktaş'ı sırtladığına vurgu yaparak "Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta Messi efekti yarattı. Messi ile kıyaslamıyorum. Ancak Messi, Barcelona'yı nasıl taşıyorsa, Burak da Beşiktaş'ı taşıyor." dedi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.