Şenol Güneş'ten Göztepe Maçı Sonrası Itiraflar

Şenol Güneş'ten Göztepe Maçı Sonrası Itiraflar
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu."HAK ETTİĞİMİZ BİR MAÇTI..." Karşılaşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Göztepe'nin iyi bir başkanı var.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR MAÇTI..."

Karşılaşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Göztepe'nin iyi bir başkanı var. İyi de kadroları ve taraftarları var. Tamer Hoca da Göztepe'de iyi gidiyor. Bizim için zor bir maçtı. Sahanın zemini sert ve bozuktu. Erken bir golle öne geçtik. İlk başta kontrol Göztepe'deydi ama sonra bize geçti. İlk yarıda onlar da gol bulabilirdi. İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Oyun üstünlüğümüz skor üstünlüğüne yansıdı. Zor bir maçtı, bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir maçtı. Göztepe'ye de başarılar diliyorum." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN PUAN İTİRAFI

Topladıkları 21 puanı az bulduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Şampiyonluğu düşünen bir takım için düşük puandayız. Şampiyonluk isteyen bir takım için, ortalama olarak 2'nin altındayız, düşük bir puan. Ama lig, Şampiyonlar Ligi, değişiklikler, sakatlıklar, haksızlıklar, bunlar oyunun içinde olan şeyler. Daha fazla puanımız olmalıydı. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE VE CANER ERKİN İÇİN AÇIKLAMA!

Puan kayıplarının ardından eleştiri, galibiyet sonrası övgüler gelmesi hakkında görüşü istenen Şenol Güneş, "Futbol yoruma açık. Saygısızlık olmadıktan sonra normal karşılarız. Puan kayıplarından sonra hemen saldırı oluyor. Bu her takımda böyle. Bu bizim kültürümüzle alakalı. Puan kaybı sonrası durum tespiti için değil kızdıklarımıza vurmak için yapıyoruz. Dört maçta kaybedilen puanlar kötü. Göztepe, Gençlerbirliği'nden daha iyi takım ama Gençlerbirliği'ne yenildik. Maç maç düşünmek lazım. Haklı olmak birini yok etmek değildir. Kişi ve Fenerbahçe'ye kızanlar buldu zamanını şimdi yükleniyorlar. halbuki, iyiyken de, kötüyken de aynı şeyleri söylemek lazım. Örnek olarak Caner'e ceza verilmesi için uğraşanlar, şimdi Caner'in cezası indirilsin diye uğraşıyor. Neyse ben bu konuya neden girdim şimdi..." açıklamalarını yaptı.

Açıklamalarına devam eden Şenol Güneş, "Biz kaybetseydik, "Çırak Usta'yı geçti" yazılacaktı. Şimdi de "Usta, Çırak'ı yendi" başlıkları atacaklar. Halbuki Beşiktaş'ın yenmesi normal. Göztepe iyi takım ama eksikleri var." dedi.

"BENİM YERİME BİRİ LAZIM"

Yardımcı antrenör haberlerine tepki gösteren Şenol Güneş "Tamer Hoca gittikten sonra yanına yardımcı lazım denildi. Birilerine yardımcı lazımsa, alırım. Bana onu söylesinler. Benim yerime biri lazım aslında. Yarın yazın hocanın yerine biri lazım. (Gazetecilerin 'Gitmeyin, sizi seviyoruz' sözleri üzerine) Ben de sizi seviyorum. Bizden memnun olmayanlar var. Herkes, birbirini sevmiyor. Bu olabilir, normal. Bunları şimdiden söylüyorum. Çünkü kötü gittiği zaman ayakta kalmasını bilmek lazım. Kimse sürekli başarılı olmuyor. "Biz hep başarısızlıklar büyüdük. O dönemlerde yıkılmadık, ayakta kaldık. Kimse sürekli başarılı olmuyor." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE YARIŞTAN KOPMADI..."

"Fenerbahçe'nin yarıştan koptuğu söyleniyor ve Aykut Kocaman'ın ayrılma durumu için ne diyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren Şenol Güneş, "Fenerbahçe hala yarışta. Bu kadar puan kaybederken, diğer takımlar kazandı. Ancak tersi de olabilir. Her takım yarışta. Geride kaldılar, futbol sürprizlere açık. Fırtınalar çok fazla oluyor. İyi günde zaten iyiyiz, önemli olan fırtınalı günleri geçebilmek." diyerek sözlerin noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.