Şenol Güneş'ten Leipzig Maçına Bambaşka Beşiktaş...

Şenol Güneş'ten Leipzig Maçına Bambaşka Beşiktaş...
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun geride kalan 5 haftasında 11 puan toplayıp lider olarak son 16 turuna kalmayı garantileyen Beşiktaş Çarşamba günü RB Leipzig deplasmanında rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkacak.
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun geride kalan 5 haftasında 11 puan toplayıp lider olarak son 16 turuna kalmayı garantileyen Beşiktaş Çarşamba günü RB Leipzig deplasmanında rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in grup maçlarını tamamlayacakları Almanya deplasmanında şimdiye kadar fazla şans bulamayan oyuncuları sahaya süreceği bildirildi.

Siyah-beyazlı hocanın, Porto ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıktıkları maçın ardından bu kararı aldığı öğrenildi. Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Pepe, Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Cenk Tosun'u yedek soyundurmayı planlayan Güneş; Alvaro Negredo, Jeremain Lens, Matej Mitrovic, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca ve Gary Medel'e büyük olasılıkla ilk 11'de forma verecek.



Fabri mi, Tolga mı?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçlarına kadar Süper Lig'e ağırlık vermeyi kararlaştıran Beşiktaş'ın teknik patronu cezası yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan Caner Erkin'e de maçta şans tanımayı düşünüyor. Caner, RB Leipzig karşısında 11'de şans bulursa Adriano da yedek soyunacak.

Şenol Güneş, Almanya deplasmanındaki kaleci tercihini ise henüz netleştirmedi. Karşılaşmaya Fabri ile başlaması beklenen deneyimli hocanın sürpriz şekilde kaleyi Tolga Zengin'e de teslim edebileceği iddia edildi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yedek bekleyen Tolga sadece Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında görev yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.