Şenol Güneş'ten Yönetime: "transfer Değil, Ödeme Yapın"

Şenol Güneş'ten Yönetime: "transfer Değil, Ödeme Yapın"
ÖZEL - Yeni sezon iç ve dış transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'ten yönetime sürpriz bir talep geldi....
ÖZEL - Yeni sezon iç ve dış transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'ten yönetime sürpriz bir talep geldi.... Tecrübeli teknik adamın dış transfere odaklanan yönetime "Eğer transfer yapacak bir paramız varsa, bunu transfere değil, öncelikle mevcut futbolcuların biriken alacaklarına kullanalım" dediği iddia edildi.

Güneş'in takım içindeki sorunların giderilmesinin transferden daha öncelik olduğunu dile getirerek yönetimden öncelikle takım içinde ödemelerin gecikmesinden dolayı yaşanan sıkıntının giderilmesini talep ettiği ifade edildi. Tecrübeli hocanın bazı oyuncuların iki sezon önceki şampiyonluk primini dahi alamadıklarına vurgu yaparak "Daha mevcut oyuncuların durumu belli değil. Bunları netleştirmemiz gerekir. Transfer yapılır aceleye gerek yok. Önce içeriye bakalım, içeriyi halledelim sonra dışarıyı hallederiz. Bulduğumuz parayı önce elimizdeki oyunculara verelim, Onların kafası bir rahatlasın" dediği, yardımcı konusunda da kendisine katkı yapacak tecrübeli bir antrenörden yana olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.