Serie B'den Galatasaray'a Transfer

Serie B'den Galatasaray'a Transfer
Sezon ortasında devraldığı Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Fatih Terim, vakit kaybetmeden gelecek sezonun transfer planlamasına başladı.
Sezon ortasında devraldığı Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Fatih Terim, vakit kaybetmeden gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Öncelikle orta sahaya takviye düşünen tecrübeli teknik adamın önüne üç isim kondu.

Scout ekibinin sunduğu raporda Nantes ile sözleşmesi sona eren Adrien Tomasson, Empoli takımıyla Serie B'de adından çok söz ettiren İsmael Bennacer ve Atletico Paranaense'nin gelecek vadeden oyuncusu Matheus Anjos yer alıyor.

Bu isimlerle ilgili araştırma yapan Terim'in en çok dikkatini çeken futbolcu Bennacer oldu. Fatih Terim, 20 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusunu hem savunma hem de hücumdaki etkinliği nedeniyle ilk sıraya aldı. Sol ayağını çok iyi kullanan Bennacer bu sezon 39 maçta 2 gol attı, 4 asist yaptı.

G.Saray'ın hocası, Hırvat asıllı Fransız Tomasson'u da ikinci sıraya koydu. 24 yaşındaki futbolcunun 38 maçta 7 golü var.

19 yaşındaki Anjos ise Terim'in son tercihi durumunda.



İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.