Kızılay’dan 2 Bin 819 Aileye Yardım

Kızılay’dan 2 Bin 819 Aileye Yardım
Kızılay Batman Şubesi ile UNICEF işbirliğinde yardıma muhtaç Suriye, Afgan ve Irak uyruklu vatandaşın tespiti için 24 kişilik ekiple 1 aylık saha çalışması...

Kızılay Batman Şubesi ile UNICEF işbirliğinde yardıma muhtaç Suriye, Afgan ve Irak uyruklu vatandaşın tespiti için 24 kişilik ekiple 1 aylık saha çalışması yapıldı.

Yapılan saha çalışması sonrası yardıma muhtaç olan geçici koruma ve uluslararası koruma altında bulunan Suriye, Afgan ve Iraklı 2 bin 600 aileye ve yardıma muhtaç vatandaşlardan 219 aile tespit edildi. Tespit edilen toplam 2 bin 819 aileye yardımlar yapıldı. Kızılay Batman Şube Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç olduğu tespit edilen ailelere, gıda kolisi, konserve et, bebek setleri, battaniye yardımı, hijyen ve mutfak kitleri gibi yardımlar yapıldı. Yapılan yardımlar sonrasında UNICEF'in fonladığı projede yardım alması uygun görülen ailelere Mart ayının ilk haftasından itibaren aile başına 600 TL ile bin TL arasında tek seferlik nakdi kışlık yardımı yapılacağı belirtildi.

Kızılay’dan 2 Bin 819 Aileye Yardım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.